Lederudvikling

Nyhed!! Gram Slot metoden - Kom vi GØR det - autentisk involverende ledelse 

Ny udviklet lederkursus i samarbejde med GRAM SLOT - Sanne og Svend Brodersen - klik her for yderligere info.

 

Lederen i en virksomhed har stor betydning for virksomhedens resultater og medarbejdertrivslen. Det er derfor som leder vigtigt at have stor kendskab til egne styrker og udviklingsområder.

Endvidere er det vigtig at have en god værktøjskasse suppleret med almindelig sund fornuft.

Den succesfulde leder kender sig selv godt - er autentisk og leder både med hjerne og hjerte.

Hos AMS coaching og teams hjælper vi ledere med ovenstående bl.a. via coaching, udarbejdelse af personprofiler, refleksion, hjælp til prioritering, planlægning og god struktur. 

Den kraftfulde leder - lederudviklingsforløb

AMS coaching og teams tilbyder i samarbejde med Sund Balance et komplet lederudviklingsforløb for den nye leder eller den mere erfarne leder, der trænger til ny inspiration og nye værktøjer. Læs mere om lederudviklingsforløbet ved at klikke her

Lederudvikling assisteret af heste

Hvor vi og vores kunder finder det interessant og formåltjentligt anvender vi gerne, den islandske hest til lederudvikling og lader denne være metaforer for "chef, lederkolleger, medarbejdere samt kunde. 

Læse mere om dette på EQUINA

Link endvidere på nedenstående video, hvis du vil have et lille indblik i vores kurser. 

 

Udtalelse:

"Som ansvarlig for kompetence- og organisationsudvikling i Telenor, giver jeg Annette mine varmeste anbefalinger i rollen som coach og ledelsesudvikler. Annette har en holistisk tilgang til udvikling af ledere, som tager sit udgangspunkt i udvikling af mennesket snarere end rollen. Jeg har med mine mange års erfaring med ledelsesudvikling afprøvet mange tilgange inden for området, og i forbindelse med mit forløb hos Annette, stiftede jeg for første gang bekendtskab med anvendelse af heste til at skabe indsigt og udvikling. Inddragelsen af heste som værktøj syntes mig indledningsvist at være en smule søgt. Man kan velsagtens sige, at jeg var holdningsramt. Den holdning viste sig at blive gjort til skamme. Udover ubetinget begejstring for de ledelsesmæssige erkendelser, som Annette kunne skabe i mig i relation og samarbejde med et dyr, så bevirkede øvelserne, der i udpræget grad handlede om ledelse, at jeg usagt kunne skabe en parallel til min egen lederrolle og sågar handle på det efterfølgende.

Annette udviser stor kompetence og empati. Krydret med lune og fasthed, formår hun at skabe tillid og vækst. Endelig er omgivelserne hos Annette i sig selv nævneværdige. Udvikling, som finder sted i et følelsesmæssigt trygt miljø og samtidigt byder på smuk natur og simplicitet, skaber de bedste rammer." 

Mia Bertelsen - Director, Organizational Efficiency & Development i Telenor

 

Udtalelse: "Aarhus Teater har igennem mange år haft et tæt og udbytterigt samarbejde med Annette Mørk-Sørensen. Vi har brugt Annettes erfaringer som coach og procesholder til mange typer opgaver; hun i længere perioder været tilkoblet vores afdelingsledergruppe og har på mange måder formået at flytte deres lederevner ”opad” og givet dem indsigt i og forståelse for lederskabet. Annette fremstår med sin klare tale og positive væsen som en handlekraftig procesmager som får tingene til at ske, og samtidig evner hun nærværet og roen, når det er påkrævet. Og så er hun serviceminded og yderst fleksibel når tingene skal planlægges og alt skal klappe. Jeg kan kun give Annette de bedste anbefalinger! "

HR chef Lene Christensen, Århus Teater

 
 
AMS coaching og teams     |     Ladingvej 31, Skivholme     |     8464 Galten     |         mobil 21 29 86 85     |     kontakt@ams-coaching.dk